Lid worden

Wilt u ook een duurzaam en vitaal Markdal? Met een lidmaatschap steunt u onze activiteiten.

In de online shop kunt u direct lid worden en bovendien kunt u een lidmaatschap cadeau geven.

Vanzelfsprekend kunt u ook  het formulier downloaden, invullen en naar ons opsturen, zoals hier beschreven.

De verschillende lidmaatschapsvormen zijn hieronder voor u samengevat.

Lidmaatschap

Als lid ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering en belangrijke publieksavonden. U maakt het mede mogelijk dat vrijwilligers zich kunnen inzetten voor het Markdal.

Vanaf € 15 per jaar kunt u al lid worden van onze vereniging. Donateur worden kan natuurlijk ook!

De Vereniging Markdal beschikt over de ANBI status.

Vormen

Individueel lidmaatschap

€ 15 per jaar

Gezinslidmaatschap